Kosovë

Podujeva mbetet pa energji elektrike

Podujeva
 

Qyteti i Podujevës dhe shumica e fshatrave të kësaj komune nuk do të kenë energji elektrike gjatë gjithë ditës së sotme.

Sipas njoftimit të KEDS-it, shkak i ndërprerjes së energjisë elektrike janë punimet në rrjet.