Kosovë

Aliu e ndalon përdorimin e veturave zyrtare jashtë orarit

 

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, në mëngjesin e së hënës ka mbajtur mbledhjen e parë me drejtorët e ri të ekzekutivit dhe në mesin e disa vendimeve ai ka marrë edhe një vendim për veturat zyrtare.

Sipas vendimit të Aliut, asnjë zyrtar nuk mund të shfrytëzon veturën zyrtare jashtë orarit të punës, veçanërisht gjatë ditëve të vikendit, ndryshe të gjithë do të ndëshkohen sipas masave disiplinore dhe ligjeve në fuqi.