Kosovë

Nga 11 drejtori në Ferizaj, vetëm dy do të udhëhiqen nga gratë

 

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka prezantuar udhëheqësit e drejtorive me të cilët do të qeverisë për katër vjetët e ardhshëm. Në ekzekutivin e Aliut përveç shtatë drejtorëve nga PDK-ja, dy janë nga AAK-ja, dhe nga një drejtor nga Lista Guxo e Nisma Socialdemokrate. Përfshirja e më shumë subjekteve politike në ndarjen e pushtetit është arsyetuar me sigurimin e shumicës në Kuvendin Komunal nga kryetari Aliu.

“Jemi sot në një akt solemn të dhënies së përgjegjësive zyrtarëve, konkretisht ekipit tim, i cili do të jetë në katër vjetët e ardhshëm bashkë me mua për të implementuar vullnetin në të cilin besuan qytetarët e Komunës së Ferizajt. Vullnetin në të cilin besuan në një platformë qeverisëse, vullnetin që besuan në vizion që do të udhëhiqet nga unë për katër vjetët e ardhshëm”, ka thënë ai.