Kosovë

Betohet kryetari i Malishevës, Kastrati: Do të qeverisim bashkë me qytetarët

 

Kryetari i Komunës së Malishevës, Ekrem Kastrati dhe anëtarët e Kuvendit Komunal të Malishevës janë betuar sot solemnisht në seancën inauguruese të mbajtur në sallën e mbledhjeve të legjislativit të kësaj komune.

Në seancën inauguruese të Kuvendit, të cilën e ka udhëhequr anëtari më i vjetër Hajdin Berisha, kryetari Kastrati pas betimit në fjalimin përshëndetës, ka thënë se postet dhe detyrat asnjëherë nuk i ka parë si privilegj, por si përgjegjësi.