Kosovë

Muharremaj betohet si kryetar, Kuçi rizgjidhet kryesues i Kuvendit

 

Anëtarët e Kuvendit të Komunës së Suharekës në mbledhjen konstituive të këtij organi me shumicë votash kanë zgjedhur Bexhet Kuçin e AAK-së për kryesues. Në votimin e fshehtë, Kuçi ka marrë besimin e 19 anëtarëve të KK-së për këtë funksion, derisa 12 të tjerë kanë votuar për Selman Kolgecin e LDK-së. Kësisoj Bexhet Kuçi do të vazhdoj kryesimin e KK-së së Suharekës.

Mbledhja konstituive e KK-së së Suharekës të premten është udhëhequr nga anëtari më i moshuar, Shefket Kolgeci, i cili ka uruar që kolegët e tij gjatë këtij mandati të kryejnë detyrën e tyre me ndershmëri dhe në interes të qytetarëve dhe të Komunës. Më pastaj në mënyrë solemne janë betuar këshilltarët e KK-së, si dhe kryetari i Komunës, Bali Muharremaj.