Kosovë

Bulliqi për personat në Qendrën e shëndetit mendor: Do të marrin trajtimin e duhur

 

Kryetari i Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, i ka vizituar dy qytetarë të kësaj komune, të cilët para pak kohësh janë strehuar në Qendrën e Shëndetit Mendor në Shtime. Bulliqi është shprehur i lumtur që këta qytetarë janë akomoduar dhe po marrin trajtimin e duhur mjekësor në këtë Qendër.

“Para pak kohësh i kam vizituar dy pacientët nga Llapi, të cilët i kemi strehuar në Qendrën e Rehabilitimit në Shtime. Bazuar në kushtet jo adekuate në të cilat bënin jetën si pasojë e problemeve serioze shëndetësore, muaj më parë, bëra gjithçka që ishte e mundur që këta qytetarë të qytetit tonë të strehohen dhe të marrin trajtimin e merituar në këtë qendër”, ka shkruar Bulliqi në “Facebook”. “Jam i lumtur që ata sot janë akomoduar mirë, po marrin trajtimin dhe përkujdesjen e duhur profesionale në këtë qendër. Në vazhdimësi do të angazhohem që të gjejmë mundësi për trajtim të tillë edhe të rasteve tjera në komunën tonë”.