Kosovë

Në gjimnazin e Pejës nisi vaksinimi i nxënësve

 

Ekipi mobil i Qendrës së Vaksinimit në Pejë, ka vazhduar të hënën me vaksinimin e popullatës në terren kundër Covid-19.

Kësaj here, në fokus të vaksinimit ishin nxënësit e shkollave të mesme dhe të hënën ekipi mobil u stacionua në gjimnazin “Bedri Pejani”, ku do të qëndrojë gjatë tërë javës.