Kosovë

Fushë-Kosova në balotazh edhe pas numërimit të votave nga diaspora

 

Lëvizja Vetëvendosje në Fushë-Kosovë ka marrë 49 vota, nga 80 sa ishin nga diaspora për këtë komunë. Kjo bën që Fushë- Kosova të shkojë në balotazh edhe pas numërimit të votave me postë.

Kjo u bë e ditur pas numërimit të fletëvotimeve me postë për këtë komunë në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve.