Kosovë

S’ka rivotim në Skenderaj, refuzohen ankesat e Bekim Jasharit

 

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka refuzuar shumicën e ankesave të Bekim Jasharit për parregullsi në votimin e 17 tetorit në Komunën e Skenderajt. Vendimet e PZAP-së tregojnë se atij i janë miratuar pjesërisht disa ankesa, por se në Skenderaj s’do të ketë rivotim.

Këtë komunë në rundin e parë të zgjedhjeve e fitoi Fadil Nura i PDK-së me mbi 50 për qind të votave.