Kosovë

Në Gjakovë ngrohja qendrore nuk lëshohet deri javën tjetër

Ngrohtorja e qytetit (objekti i vjetër)
 

Ngrohtorja e qytetit të Gjakovës nuk është ndezur sot, në datën kur zakonisht fillon sezoni i ngrohjes, shkaku i disa lejeve dhe procedurave që kërkohen nga niveli qendror.

Albana Skivjani, drejtoreshë e Ngrohtores së qytetit, ka thënë të premten për KOHËN se ngrohja për qytetarët e Gjakovës pritet të fillojë javën tjetër.