Kosovë

Podujeva e Fushë-Kosova s’arrijnë t’i bindin borxhlinjtë e 12 milionë eurove

 

Komunarët e Podujevës dhe ata të Fushë-Kosovës nuk kanë arritur t’i bindin borxhlinjtë që t’i paguajnë tatimet, qiratë e taksat tjera që i kanë ndaj administratës komunale.

Këto dy komuna nuk kanë arritur t’i inksasojnë më shumë se 12 milionë euro që janë grumbulluar ndër vite.