Kosovë

Në Rahovec ka mungesё mjekёsh e hapёsire

 

Radhë të gjata tё qytetarëve janë krijuar në Qendrёn pёr Vaksinim nё Komunёn e Rahovecit, pёr shkak tё mungesёs sё ekipeve mjekёsore dhe hapёsirёs jo tё mjaftueshme pёr mbarëvejtjen e procesit të imunizimit.

Drejtori i Qendrёs Kryesore tё Mjekёsisё Familjare, Elbunit Kryeziu, ka folur për kërkesa të vazhdueshme që të funksionalizohen edhe dy qendra tё tjera pёr vaksinim, tё cilat Ministria e Shёndetёsisё nuk e ka lejuar tё hapen, ndonëse, sipas tij, i plotёsojnë tё gjitha kushtet.