Kosovë

Tollovi në Qendrën e vaksinimit në Rahovec, qytetarët ankohen për pritje të gjata

FOTO: KOHA
 

Në Rahovec qytetarët po ankohen se procesi i vaksinimit nuk po shkon në mënyrën e duhur. Ata kanë thënë për KOHËN se po presin në radhë të gjata për t’u vaksinuar, e disa prej tyre po kthehen në shtëpi pa kryer punë.

Sipas asaj që deklaronin qytetarët, shumica prej tyre nuk dinin ta përdornin platforma E-Kosova dhe kishin ardhur fizikisht për të caktuar një termin për vaksinim.