Kosovë

Lokalizohet zjarri në Fushë-Kosovë, u dogjën sipërfaqe hamullore

Foto: KOHA/Ilustrim
 

Një zjarr i shkaktuar të dielën mbrëma në Fushë-Kosovë, është lokalizuar nga ekipet e zjarrfikësve.

Ndihmësi i komandantit të Brigadës së Zjarrfikësve në Prishtinë, Malë Gashi, i ka thënë KOHËS se zjarri u shkaktua në afër deponisë së mbeturinave dhe se ekipet kanë dalë menjëherë në vend të ngjarjes. Shkaktar i zjarrit sipas tij është faktori njeri.