Kosovë

PDK-ja kërkon hetim për zyrtarët e Fushë-Kosovës pas gjetjeve të Auditorit

Zëdhënësja e Degës së PDK-së në Fushë-Kosovë, Besarta Pllana
 

Zyrtarët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) në Fushë-Kosovë nëpërmjet një konference për media, të martën, kanë kërkuar hetim për zyrtarët e kësaj komune pas të gjeturave të Auditorit.

Zëdhënësja e degës së kësaj partie, Besarta Pllana, ka thënë se Auditori ka gjetur shumë parregullsi në komunën e Fushë-Kosovës për vitin 2020, të cilat, sipas saj, kanë të bëjnë me çështjet e menaxhimit financiar, subvencione dhe transfere, çështje që lidhen me shpenzimet për menaxhimin e pandemisë Covid 19, pasuritë kapitale dhe jo kapitale, mjetet e arkëtueshme dhe funksioni i auditimit të brendshëm.