Kosovë

Malisheva subvencionon 60 bujq

 

Komuna e Malishevës këtë të enjte i ka shpërndarë  60 spërkatëse 400 litërshe, për 60 bujq të kësaj komune.

Sipas një njoftimi të komunës së Malishevës ky subvencion është në kuadër të shpalljes publike të Drejtorisë për Bujqësi dhe Blegtori, për subvencionimin e femerëve dhe krahas shpërndarjeve të mekanizimit tjetër bujqësor, janë shpërndarë edhe këto spërkatëse montuese 400 litërshe.