Kosovë

Të enjten në Gjilan nis faza e dytë e dezinsektimit hapësinor

 

Të enjten do të nisë faza e dytë e dezinsektimit hapësinor në Gjilan.

Siç ka njoftuar Komuna e Gjilanit, dezinsektimi do të nisë të enjten në ora 19:30 dhe do të mbarojë në orën 24:00. Do të vazhdohet për pesë ditë me radhë.