Kosovë

Kryetari i Deçanit siguron banorët për ujin duke e pirë vetë

 

Kryetari i Deçanit, Bashkim Ramosaj, ka siguruar banorët e kësaj komune se uji në këtë komunë është i pastër dhe i sigurt.

Ramosaj, në një intervistë në programin e mëngjesit në KTV, ka thënë se ka shkuar dhe do të vazhdojë të shkojë vetë të pijë ujë në fshatrat nga ku rezultuan shumë banorë të helmuar, e që fillimisht dyshohej se kjo ka ardhur si pasojë e ujit të kontaminuar.