Kosovë

Pishinave në Shtime u jepen 15 ditë afat për plotësimin e kritereve

 

Inspektorati i Komunës së Shtimes ka nisur të martën një aksion për t’i inspektuar të gjitha pishinat e kësaj komune, teksa ka shqiptuar disa vërejtje për pronarët e tyre. Inspektorati u ka dhënë pesëmbëdhjetë ditë afat pishinave për t’i plotësuar një varg kriteresh.

Vërejtjet dhe rekomandimet e Inspektoratit kryesisht janë fokusuar te kushtet higjienike brenda dhe jashtë objekteve. Po ashtu, pishinat duhet të pajisen edhe me raporte nga Instituti i Shëndetit Publik për analizat mikrobiologjike, bakteriologjike, kimike dhe fizike të ujit, të kenë infermierë dhe zhytës të mjaftueshëm.