Kosovë

Kompania “Pastërtia” në Ferizaj dështon t’i menaxhojë mbeturinat në dhjetëra fshatra

 

Kompania për Menaxhimin e Mbeturinave “Pastërtia” në Ferizaj prej më shumë se një muaj ka dështuar t’i menaxhoi mbeturinat në qytet dhe në disa fshatra.

Reagime më të ashpra rreth kësaj çështje janë shfaqur nga banorët e fshatrave Dardani, Zllatar, Mirosal dhe në disa fshatra të tjera, derisa sipas banorëve që nga muaji maj, kompania “Pastërtia” nuk i ka kryer shërbimet e mbeturinave për të cilat qytetarët janë taksapagues të rregullt.