Kosovë

Lladrovci s’komenton rrezikun që ta fusë Drenasin në borxh, bën foto me parullat e protestuesve

 

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka thënë se e ka respektuar Ligjin për dhënie në shfrytëzim dhe këmbim të pronës së paluajtshme të komunës kur ka firmosur kontratën që t’ia japë në shfrytëzim një pronë kompanisë “IP-Kos”.

KOHA ditë më parë raportoi se për pronën në fjalë, Gjykata e Apelit ia ka njohur të drejtën e kompensimit familjes Osmani. Si rrjedhojë, kontrata rrezikon që ta fusë në borxh Komunën e Drenasit në rreth katër milionë euro. Gjykata Themelore ka konfirmuar se, aktualisht, në proces është vlerësimi i kësaj paluajtshmërie, që ndodhet në pjesën më të frekuentuar të Drenasit.