Kosovë

Qytetarët i kërkojnë projekte infrastrukturore, Bulliqi lavdërohet për punën në Podujevë

 

Kryetari i Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, ka prezantuar të enjten punën e tij për gjashtë muajt e fundit. Në një takim me qytetarët, duke iu referuar punëve, Bulliqi është lavdëruar se kanë bërë orar më fleksibil për qytetarët, teksa ka përmendur edhe platformën “Alo Komuna”, projektin “One stop shop”, ofrimin e shërbimeve për qytetarë gjatë pushimeve dimërore e lejimin e parkingut për bashkatdhetarët si punë të kryera. Në anën tjetër, shumica e kërkesave që qytetarët kanë pasur për Ekzekutivin kanë qenë lidhur me infrastrukturën.

Bulliqi ka thënë se për këtë periudhë kanë inkasuar 710 mijë euro të hyra dhe mbi 300 mijë vetëm nga tatimi në pronë.