Kosovë

Shpërthen gypi i ujësjellësit në mesnatë, një pjesë e Fushë-Kosovës mbetet pa ujë

 

Shpërthimi i gypit të ujit në mesnatë ka lënë pa ujë të pijes një pjesë të Fushë-Kosovës të martën.

Sipas njoftimit të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Prishtina”, në orët e hershme të mëngjesit janë detyruar ta ndërpresë furnizimin me ujë të pijshëm për fshatin Bresje dhe një pjesë të Fushë-Kosovës.