Kosovë

Pas të reshurave të shiut, vështirësohet qarkullimi në disa rrugë të Lipjanit

 

Pas të reshurave të shiut në qytetin e Lipjanit disa rrugë janë vështirësuar për qarkullim të automjeteve dhe të këmbësorëve.

Kjo ka bërë që në rrugët kryesore të krijohen kolona të gjata të automjeteve. Ndërkohë, është ndërprerë edhe energjia elektrike.