Kosovë

Deri në 60 për qind humbje e ujit në Ferizaj shkaku i ndërtimeve në rrugë

 

Punimet e vazhdueshme në objekte banesore dhe në infrastrukturë rrugore në qytetin e Ferizajt shpeshherë po shkaktojnë defekte në rrjetin e ujësjellësit dhe atë të kanalizimit.

Kjo çështje ka nxitur reagimet e Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Bifurkacioni”, derisa qytetarët me ditë të tëra po mbesin pa ujë.