Kosovë

Komuna e Ferizajt vaksinon qentë shtëpiakë kundër tërbimit

 

Komuna e Ferizajt ka bërë të ditur se është duke vaksinuar qentë shtëpiakë kundër tërbimit.

Sipas një njoftimi në Facebook kjo fushatë tashmë po vijon në fazën e fundit në ambulancat veterinare në fshatra dhe qytet.