Kosovë

Spitali i Pejës suspendon nga puna kirurgun Numan Baliq

 

Drejtuesit e Spitalit të Pejës nuk e kanë pritur siç patën thënë plotfuqishmërinë aktgjykimit ndaj kirurgut të këtij spitali Numan Baliq, duke marrë vendim që ai të suspendohet nga puna.

Gjykata Themelore e Pejës javën e kaluar ka shpallur fajtor ish-ministrin e Shëndetësisë, Numan Baliq, për vepër penale sulm seksual, të cilin e ka dënuar me dy vjet burgim dhe me dënim plotësues ndalim të ushtrimit të profesionit në kohëzgjatje prej dy vjet.