Kosovë

AAK-ja zgjodhi kandidatin për kryetar të komunës së Vushtrrisë

 

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka zgjedhur Mensut Ademin, kandidat në garën për kryetar të komunës së Vushtrrisë.

Kryetari i partisë në mbledhje me kryesinë kanë diskutuar rreth zgjedhjeve lokale dhe kandidaturave të tjera, ndërsa për Ademin, Ramush Haradinaj, ka paraqitur një pasqyrë të shkurtë të jetës së tij.