Kosovë

Protestë në Mitrovicë: Thoni emrat e përdhunuesve dhe ngacmuesve seksualë

Foto: Kosovapress
 

Me moton “Thoni emrat e përdhunuesve dhe ngacmuesve seksualë”, dhjetëra aktivistë të organizatës joqeveritare “Unë jam zani yt”, përfaqësues të institucioneve, shoqërisë civile, si dhe qytetarë, kanë protestuar sot në Mitrovicë kundër ngacmimeve seksuale kundër vajzave dhe grave që kanë ndodhur kohët e fundit.

Protestuesit mbanin në duar pankarta me mbishkrimet “Thoni emrat e përdhunuesve e ngacmuesve seksualë”, “Ngacmimi seksual është krim”, “Ne s’jemi vetëm, kemi njëra-tjetrën” dhe të ngjashme.