Kosovë

Inspektorati mbyll një kafene në Shtime për kushte të dobëta higjienike

 

Inspektorati në Shtime, në bashkëpunim me Policinë e Kosovës për trafikim me qenie njerëzore, kanë mbyllur një lokal në Shtime dhe kanë shqiptuar një gjobë prej 2 mijë eurosh për kushte të dobëta higjienike. Sherif Sherifi, inspektor sanitar në Komunën e Shtimes ka shtuar se edhe punëtorët janë dënuar për mos mbajtje të maskave.

“Inspektorati i Shtimes në bashkëpunim me Policinë e Trafikimit Qenie Njerëzore, kemi mbyllur një kafene në rrugën, “Tahiri Sinani” në qytezën e Shtimes. Mbyllja e lokalit është bërë për shkak të kushteve të dobëta higjienike dhe teknike si dhe i është shqiptuar një dënim pronarit të lokalit në vlerën prej 2000 euro.