Kosovë

DFK e quan joligjore ndarjen e bursave, Komuna arsyetohet se s’ka pasur zgjidhje tjetër

 

I kundërligjshëm e diskriminues po konsiderohet vendimi për ndarjen e bursave për nxënës dhe studentë në Komunën e Podujevës.

Drejtori ekzekutiv i OJQ “Demokracia Fillon Këtu” (DFK), Shemsi Jashari, ka kërkuar që të anulohet ky vendim që ka përjashtuar nga gara nxënësit e studentët shembullorë.