Kosovë

Podujeva synon t’i japë fund shitjes në rrugë, tregtarët kërkojnë mbulimin e qirasë

 

Zyrtarët komunalë të Podujevës po synojnë që ta funksionalizojnë Tregun e gjelbër, i cili tash për tash shfrytëzohet pothuajse vetëm ditëve të shtuna, ndërkohë që shumë tregtarë i ekspozojnë mallrat e tyre në rrugë e trotuare.

Në një takim ndërmjet komunarëve dhe tregtarëve është thënë se me funksionalizimin e tregut synohet t’i jepet fund shitjes në rrugë.