Kosovë

18 biznese u gjobitën në Prizren e Suharekë, tri lokale u mbyllën të premten

Foto: Policia e Kosoves
 

Policia e Kosovës në bashkëpunim me inspektorë të AVUK-ut, ka realizuar aksion në Prizren e Suharekë ku ka kontrolluar 68 lokale.

Tri prej tyre janë mbyllur dhe janë shqiptuar 18 fletëparaqitje.