Kosovë

Policia në Ferizaj shqipton 344 gjoba dhe 106 vërejtje për mosrespektim të masave anti-COVID

 

Pas vendimit të ri të Qeverisë së Kosovës për respektim të masave anti-COVID, Policia e Kosovës në Ferizaj, ka vazhduar me aktivitete të ndryshme duke e monitoruar situatën në sheshe, dyqane dhe rrugë të kësaj komune me qëllim të mbrojtjes së shëndetit të qytetarëve.

Këto aktivitete kanë rezultuar me shqiptim të 344 gjoba dhe janë dhënë 106 vërejtje policore ndaj qytetarëve për mos zbatim të masave anti-COVID.