Kosovë

Një familje në Podujevë e rrezikuar nga kabllot në shtyllat afër shtëpisë

Një familje në Podujevë e rrezikuar nga kabllot në shtyllat afër shtëpisë
 

E rrezikuar po ndihet familja Shala nga Podujeva nga kabllot e shumta që janë të vendosura në shtyllat përskaj shtëpisë së tyre në rrugën “Xhemajl Mustafa”.

Anëtari i kësaj familjeje, Gëzim Shala, thotë se kur fryen era telat bashkohen dhe marrin flakë. Ankesat e shumta, sipas tij, deri tash nuk janë marrë parasysh nga Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike në Kosovë (KEDS).

“Telashja më e madhe është frika në rend të parë. Telashja e dytë është edhe për sy e padurueshme, me thënë shqip. Rrezikohemi prej tyre, nuk e di as sa janë funksionale e sa janë jofunksionale (kabllot), kryesorja gjendja shihet. Këtu i kam para shtëpisë, jemi të rrezikuar prej këtyre telave”, ka thënë Gëzim Shala.