Kosovë

Ndërtimi i rrugës alternative Pejë-Rugovë bllokohet shkaku i OSHP-së

 

Rruga alternative që lidh Pejën me Rugovën, konkretisht nga Maja e Zezë në drejtim të Qafës së Peklenes, Shtupeq i Vogël e deri te vendi i quajtur Varri i Sykut ende nuk ka përfunduar.

Kjo rrugë ishte paraparë të përfundonte brenda 3 vjetëve, por tash janë bërë 4 vjet prejse ka filluar punimet dhe ato ende janë në fazën e parë.