Kosovë

103 pacientë me COVID-19 të shtrirë në Spitalin e Pejës

103 pacientë me COVID-19 të shtrirë në Spitalin e Pejës
 

Në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës janë duke u trajtuar 103 pacientë të infektuar me koronavirus. Spitali njofton se 74 prej tyre janë në oksigjenoterapi, 4 në CPAP dhe 15 në gjendje të rëndë.

Në 24 orët e fundit janë shëruar 5 pacientë.