Kosovë

Lirohen pronat komunale që u shfrytëzuan nga partitë politike në Prizren

Lirohen pronat komunale që u shfrytëzuan nga partitë politike në Prizren
 

Inspektorati i Komunës së Prizrenit të enjten ka realizuar aksionin për lirimin e pronave komunale në të cilat janë të vendosura zyrat e disa prej partive politike që përfaqësohen në Kuvendin e Komunës. Tek këto prona, zyrtarët komunalë, gjatë aksionit i kanë ndërruar kyçet dhe çelësat e dyerve.

Drejtuesit e Inspektoratit kanë bërë të ditur se gjithçka ka shkuar sipas planit të veprimit dhe se nuk ka pasur rezistencë nga subjektet politike, me ç`rast vullnetarisht janë dorëzuar çelësat e dyerve të këtyre lokaleve.