Kosovë

Banorët thonë se nuk u kontaktuan gjatë inspektimeve për dëmet nga gurthyesi në Kçiq të Madh

Banorët thonë se nuk u kontaktuan gjatë inspektimeve për dëmet nga gurthyesi në Kçiq të Madh
 

Në prag të dorëzimit të raportit rreth dëmeve nga gurthyesi në Kçiq të Madh, deklarata të kundërta njëra me tjetrën kanë dalë nga anëtarë të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale dhe përfaqësuesit e fshatit.

Këta të fundit kanë thënë se nuk janë kontaktuar nga KPMM-ja rreth inspektimit të punës së gurthyesit, ani që një gjë e tillë parashihej me vendim.