Kosovë

Deçani ia jep KEDS-it një pronë për shfrytëzim

 

Në një seancë të jashtëzakonshme që është mbajtur të enjten, Kuvendi Komunal i Deçanit ka miratuar kërkesën e Kompanisë Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike (KEDS) për dhënien në shfrytëzim të pronës komunale për vendosjen e një trafostacioni në fshatin Irzniq.

Seanca ishte thirrur me kërkesë të kreut të Komunës, Bashkim Ramosaj, i cili para Kuvendit sqaroi se KEDS-i ka kërkuar nga komuna që për vendosjen e stabilimentit shpërndarës për furnizim me energji elektrike t’i jepet në shfrytëzim një sipërfaqe prej 21 metrash katrorë në parcelën komunale në fshatin Irzniq. Ky stabiliment, sipas Ramosajt do të shërbejë për furnizim më energji elektrike për fshatrat Irzniq, Ratish i Epërm dhe Ratish i Ulët, Gllogjan dhe Shaptej.