Kosovë

Berisha: Gjendja e menaxhueshme në Malishevë, masat e reja të panevojshme

 

Nënkryetar i Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha, thotë se janë kundër masave të reja të propozuara nga Qeveria dhe Ministria e Shëndetësisë.

Ai kërkon që të ketë respektim të plotë të masave aktuale, pasi vlerëson se një mbyllje totale do t’i kolapsonte bizneset dhe ekonominë në përgjithësi.