Kosovë

VV-ja e quan keqmenaxhim bartjen e 3 milionë eurove të hyra nga Fushë-Kosova

VV-ja e quan keqmenaxhim bartjen e 3 milionë eurove të hyra nga Fushë-Kosova
 

Asnjë cent duket se nuk e ka shpenzuar komuna e Fushë-Kosovës nga të hyrat vetjake të arkëtuara gjatë vitit 2020. Janë më shumë se 3 milionë euro që Kuvendi Komunal i ka bartur për këtë vit, e që është shumë më e madhe sesa që janë inkasuar.

Sipas zyrtarëve të Lëvizjes Vetëvendosje kjo shumë është 26 për qind e buxhetit të kësaj komune. Shefi i Grupit të këshilltarëve të VV-së, Durim Hajra, thotë se ky është keqmenaxhim dhe keqplanifikim i buxhetit nga qeveria lokale.