Kosovë

Përurohet ura e vendosur nga FSK-ja në Hajnoc të Kamenicës

Përurohet ura e vendosur nga FSK-ja në Hajnoc të Kamenicës
 

Është përuruar ura e vendosur nga Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) në Hajnoc të Kamenicës, pas shembjes që kishte pësuar muajin e kaluar, si pasojë e reshjeve të mëdha të shiut.

Përurimi i saj u vlerësua si një ditë e veçantë që do t’i lidhë dhe afrojë banorët e kësaj ane.