Kosovë

Aliu: Shkollat e Ferizajt do bëhen me ditarë digjitalë

Aliu: Shkollat e Ferizajt do bëhen me ditarë digjitalë
 

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka njoftuar se shkollat e kësaj komune do bëhen me ditarë digjitalë.

Aliu ka shkruar se në këta ditarë do kenë qasje të pakufizuar prindërit, nxënësit, mësimdhënësit dhe drejtuesit e shkollave.