Kosovë

Opozita në Lipjan reagon pas arrestimit të zyrtarit publik

 

Pas arrestimeve të fundit të zyrtarëve Hyzer Rizani, kryetar i këtij subjekti, ka thënë se vazhdimisht kanë ngritur zërin dhe kanë ofrua fakte publike për keqmenaxhimin dhe keqpërdorimin e detyrës zyrtare nga zyrtarët e komunës së Lipjanit.

Sipas tij, edhe për inspektorin (P.K) i cili është arrestuar gjatë ditës, opozita kishte reaguar në nëntor të 2020-s nën dyshimin e keqpërdorimit të detyrës zyrtare dhe subvencioneve.