Kosovë

Këshilltari i AAK-së i bashkohet Vetëvendosjes në Podujevë

Këshilltari i AAK-së i bashkohet Vetëvendosjes në Podujevë
 

Këshilltari komunal nga radhët e AAK-së në Kuvendin e Podujevës, Patriot Rudari bashkë me dy zyrtarë të kësaj partie, i është bashkuar Lëvizjes Vetëvendosje në këtë komunë.

Në një njoftim të LVV-së, dy anëtarët e Kryesisë së AAK-së që i janë bashkuar janë Skender Asllani dhe Hamdi Hasani.