Kosovë

Banorët kërkojnë ndërtimin edhe të një shkolle për tri lagje të mëdha të Pejës

Në katër ndërrime po zhvillohet mësimi në shkollën “Xhemajl Kada” në Pejë.

 

Në katër ndërrime po zhvillohet mësimi në shkollën “Xhemajl Kada” në Pejë.

Kjo shkollë, me mbi 1 mijë e 400 nxënës, është e vetmja që e kanë tri lagjet e mëdha të Pejës, “Xhemajl Kada”, “7 Shtatori” dhe “Fidanishte”.