Kosovë

Këshilli i Prindërve në Ferizaj kërkon roja fizike në shkolla për të evituar dhunën

Këshilli i Prindërve në Ferizaj kërkon roja fizike në shkolla për të evituar dhunën
Prindërit e shohin si zgjidhje të problemit për dhunën në shkolla rojën fizike, instalimin e sistemit të kamerave dhe uniformat për të gjithë nxënësit

Ferizaj, 31 janar - Tre nxënës janë therur me mjete të mprehta e 17 raste të rrahjeve në institucionet shkollore janë regjistruar vitin e kaluar në Komunën e Ferizajt.

 

Ferizaj, 31 janar - Tre nxënës janë therur me mjete të mprehta e 17 raste të rrahjeve në institucionet shkollore janë regjistruar vitin e kaluar në Komunën e Ferizajt.

Kjo ka shtyrë Këshillin e Prindërve të kërkojë nga Komuna që në shkolla të kenë roja fizike, sistem të kamerave dhe uniforma për të gjithë nxënësit.