Kosovë

Haziri: Vlerësimi fillestar për dëmet nga vërshimet është 1.5 milionë euro

Haziri: Vlerësimi fillestar për dëmet nga vërshimet është 1.5 milionë euro
 

Vërshimet në Gjilan shkaktuan dëme të mëdha në sektorin privat dhe sipas vlerësimit preliminar kosto e kalon shifrën 1.5 milion euro, ka bërë të ditur sot kryetari i Komunës, Lutfi Haziri.

Për këta, sipas njoftimit tashmë Komuna e ka njoftuar Qeverinë e Kosovës.