Kosovë

Shembet ura në rrugën Kamenicë - Strezoc

Shembet ura në rrugën Kamenicë - Strezoc
 

Ministria e Infrastrukturës ka bërë të ditur se është shembur një urë në rrugën Kamenicë – Strezoc si pasojë e vërshimeve nga reshjet e mëdha të shiut dhe borës ditëve të fundit.

Në raportin ditor mbi gjendjen e rrugëve nacionale e atyre rajonale, Ministria njofton po ashtu se në disa rrugë ka pasur rrëshqitje të dheut e në disa të tjera është intervenuar duke hedhur kripë për shkak të temperaturave të ulëta.